joc-fotbal1Compania Best Business Sport SRL, organizeaza impreuna cu Primaria Sectorului 2, Inspectoratul Scolar Sector 2, UEFA, UNEFS si AMFB, “Cupa Primariei Sectorului 2“, clasele I-IV.

La competitia care a debutat in zilele de 12-13.05.2015 s-au inscris 28 de echipe, in total de aproximativ 460 de copii.

Faza finala, la care vor participa 8 echipe (4 echipe de clasele I-II si 4 echipe de clasele III-IV) se va desfasura in data de 28 – 29.05.2015 pe terenul sintetic din Parcul Raul Colentina, teren construit de catre Primaria Sectorului 2, Federatia Romana de Fotbal si UEFA cu ocazia desfasurarii finalei Europa League 2012.

Scopul competitiei este acela de a forma viitori performeri in disciplina, spirit de fair play, lucru in echipa, bucuria jocului, relaxare, vointa, dorinta de a iesi invingatori.

Speram ca cei mai talentati copii care au fost atent selectionati de catre actuali si viitori profesori de sport din cadrul UNEFS sa-si poata continua activitatea fotbalistica intr-un cadru organizat.